Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

АУКЦІОН ПОДІЙ п. ХВОСТІВА

16 січня, 00:00
АУКЦІОН ПОДІЙ п. ХВОСТІВА


 

 
Пані й панове! Хотілося б з вами подовше побалакати - та ніколи. Активність Сонця падає, а ось жіноча... Переконайтеся самі. Виставляємо нові лоти.

1. У ЄВРЕЙКИ НЕ ЗАПИСАЛИ, А В МУЧЕНИЦІ - БУДЬ ЛАСКА

Прагнення прем'єра ГРОМАДського тіньового уряду Юлії Тимошенко "записатися" в усі можливі організації - майже маніакальне. Як в старому анекдоті, де герой говорив: "Я п'ять років ходжу на карате... Записуватися".

Навесні вона рвалася в чесне єврейство. Однак організація... ... була невблаганною й відкинула домагання "енергетичної принцеси". Ймовірно, їй не вистачило семітських рис у обличчі.

Але прорватися в мучениці - вигоріло. Днями Юлії Борисівні було урочисто вручено найвищий орден Української православної церкви - Святої великомучениці Варвари. Офіційно обгрунтування таке "За сприяння відродженню духовності Кіровоградської єпархії". Певно, з духовністю в Кіровоградській єпархії дійсно було не дуже. Можна сказати, її майже не було, якщо її так активно підняла (вдвічі чи втричі?) тіньовий прем'єр. Світла без тіні не буває.

2. ОЗБРОЄНА Й ДУЖЕ НЕБЕЗПЕЧНА (45 у. о.)

Наталя Вітренко - жінка вольова. Не знаю, як у мафії, а у Наталії Михайлівни руки точно довгі. Вона ними запросто дотяглася до фізіономії нардепа П. Мовчана. І в даний момент прогресивна соціалістка сидіти склавши їх не збирається. З приводу одного із своїх колег вона вигукнула: "Шкода, не змогла відповісти цій нахабі і покидьку так, як він на це заслуговує!.. Тут же передова! Для тих, хто відчуває себе готовим йти в бій...".

Давні порівняння Наталії Михайлівни з конотопською відьмою, Жанною д'Арк - постарішали. Олександр Мороз сказав, що "Зараз їй найкраще пасує роль Фанні Каплан". Але хто тоді зіграє Леніна? Думаю, що тих, хто бажає буде небагато.

3. ВИДІННЯ М. БОЙКА (39 у. о.)

До нас в редакцію 13 січня 1998 року факсом надійшов дивний лист. Згори великими літерами зазначалося РАДА ПОРЯТУНКУ УКРАЇНИ. Адресувався він Л. Кучмі, О. Морозові, В. Пустовойтенкові. Пропонувалося, між іншим, ліквідувати структуру адміністрації Президента й маса інших цінних ідей. Але найпримітнішою була, мабуть, "Духовна ява". Цитуємо першоджерело: "На Володимирській гірці встановлено пам'ятник Володимирові. Зараз до нього підвели електричний струм і в хрест, який він тримає в руці, вмонтували неонові лампи. Але дріт підведений з дерева йому між ніг. Неонові лампи горять лише частково. Коли ми з представниками Бі-Бі-Сі (Прага, Чехія) 8 січня о 21.00 за київським часом робили зйомки, то враження було таке: на височенному постаменті стоїть Володимир, тримаючи в руках освітлену косу, між ніг котрого стирчить величезний фалос, яким після відлиги і дощу щось тече". Потім автор лякає тим, що відзнятий про це фільм уже "жахом i правдивiстю вразив усю Європу". Підпис: голова Ради, депутат Київради М. Бойко.

Ось таких цікавих людей вибираємо ми в депутати. Цікаво, що саме, на думку М. Бойка, тримає в руках скульптура Матері-Батьківщини. Чекаємо на відповідь.

4. ПОПЕРЕДЖУВАТИ Ж ТРЕБА! (20 у. о.)

Пролунав телефонний дзвінок. Підношу слухавку, приємний жіночий голос млосно говорить: "Поздоровляю вас з Новим роком. Бажаю щастя, добробуту й здоров'я..." Я став боязко озиратися у бік дружини... "Хто б це міг бути? Ніна, Марина, Тетяна? Ось тобі й привіт, стара шкардобино, від гріхів молодості..." - "Пробачте, - тихо перебив я дівчину, - а як вас на ім'я?" Її відповідь була приголомшлива. - "Анатолій Коваленко, глава Печерської райдержадміністрації". Після психологічної паузи вона додала: ".. поздоровляє вас з наступаючим...". На запитання дружини "Хто телефонував?" я чесно відповів: "Коваленко, глава адміністрації" - і тут же дістав ляпаса. Благовірна спитала: "Жіночим голосом?" І пішла ридати до сусідньої кімнати.

Анатолію, наступного разу організуйте привітання якось акуратніше. Наприклад, наступного тижня дружина до родичів рвоне - так привітальницю можна прямо додому прислати. Голосувати за вас ми підемо з нею разом.

РЕЗУЛЬТАТИ ПОПЕРЕДНІХ ТОРГІВ

Лот № 1 (92 у. о.) - про те, як, вітаючи українців з Новим роком, Президент тримався сфінксом - придбаний фараоном Тутанхамоном. Йому так сподобався виступ Леоніда Даниловича, що він навіть ладен здати йому в оренду власну піраміду.

Лот № 2 (40 у. о.) - про те, як у підручнику з історії писали про колишнього в. о. прем'єра Юхима Звягільського: "Ю. Звягільського більше цікавили справи власного бізнесу, в яких він, користуючись службовим становищем, досяг значних успіхів", а недавні повідомлення інформагенств свідчать: "... справу проти нього було припинено за відсутністю складу злочину" - куплений письменником Корнійчуком. То в школах його вивчали, ім'ям його назвали проспект і станцію метро, то викинули з підручників, а проспект і станцію перейменували на "Оболонь". Фантазії, судячи з перейменування, у "реформаторів" ще менше, ніж у автора "Загибелі ескадри".

Лот № 3 (30 у. о.) - про те, як одні члени журі конкурсу відстоювали красу небоги ректора Національного університету Ольги Скопенко, а інші "боролися за правду", і в результаті звання "Міс Київ" не дісталося нікому - куплений останнім володарем чарівного люстерка. Тільки за допомогою цього спеціального пристрою запитання: "Хто на світі всіх миліший, і рум'яніший, і біліший?" - може вирішитись у Києві об'єктивно.

Лот № 4 (15 у. о.) - про те, як бенгальські вогні, вироблені в місті Шостці, замість металевого держака мали пластмасовий, який, весело загоряючись, починав капати на килим - придбаний кішкою, господинею Кицькового дому. Перед тим, як скористатися шосткінськими бенгальськими вогнями, вона завжди страхує свою садибу на дуже велику суму.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати