Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Зміни в "Інтерновинах": уже завтра

14 листопада, 00:00

З 15 листопада щосуботи на "Інтері" почнуть виходити підсумкові аналітичні випуски новин, а також недільні "Інтерновини". Це одне з перших кардинальних "нововведень" в інформаційних програмах "Інтеру" з того часу, як Службу новин телеканалу очолила (місяць тому) Ганна Безлюдна, яка раніше працювала редактором на УТ-2. На її думку, сьогодні служби новин на будь-якому каналі працюють настільки оперативно, що вкрай важко випередити в поданні інформації. Тому "Інтер", висвітлюючи ту чи іншу новину, більше уваги став приділяти подробицям (програма "Подробиці"), про які інші інформаційні програми не сказали, а може, просто їх не помітили.

Крім того, будь-яку подію тут намагаються показати в різних ракурсах, аби дати можливість телеглядачам самим зробити висновки про значущість того, що відбулося. Причому у викладенні фактів, на думку пані Безлюдної, не має бути суб'єктивної оцінки журналіста, як це заведено в усіх програмах новин Заходу.

Безсумнівно, в нових програмах з'являться й нові обличчя. Сьогодні це - Марина Остапенко, в минулому кореспондент "Інтерфаксу" та радіо "Свобода", а також усім відома Світлана Леонтьєва, яка працювала на УТ-1 у програмі "Доброго ранку, Україно!". Скоро в цій жіночій компанії з'явиться й нове чоловіче обличчя, пошуками якого нині посилено зайняті в "Інтерновинах".

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати