Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

За крок до відставки?

Борис Джонсон закликає дочекатися результатів незалежного розслідування щодо вечірки на Даунінг-стріт
20 січня, 18:58
ФОТО REUTERS

Дедалі більше депутатів британського парламенту закликають прем’єр-міністра Бориса Джонсона піти у відставку через вечірку на Даунінг-стріт. Звіт про ситуацію, що стосується можливих порушень правил самоізоляції з боку Джонсона, має бути оприлюднено вже цього тижня, інформує euronews.com. Тим часом жорстка критика на адресу глави уряду лунає не лише від депутатів, які представляють опозицію. Залишити свою посаду Джонсона закликають і деякі однопартійці. Виборці ж по-різному ставляться до того, що відбувається. Одні розгнівані і вважають, що кар’єра прем’єра добігає кінця, інші з цим не згодні:

Незважаючи на украй складну для Джонсона ситуацію, члени його кабінету заявляють, що він не збирається покидати свою посаду. Сам прем’єр-міністр закликає дочекатися результатів незалежного розслідування та сподівається, що консерваторам вдасться повернути симпатії виборців, ідеться в повідомленні.

На фото: Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон бігає зі своїм собакою Ділін парком Сент-Джеймс у Лондоні, Велика Британія, 17 січня 2022 року. Фото Рейтер

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати