Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Святковий сезон у Монако

Королівська родина відвідує різдвяні заходи в неповному складі через нездужання княгині Шарлін
24 грудня, 11:15
ФОТО REUTERS

Королівські особи Монако по-особливому підійшли до цьогорічної різдвяної листівки, інформує yahoo.com. У вівторок княгиня Шарлін поділилася різдвяним портретом своєї родини на особистій сторінці в Instagram. На ілюстрації зображена Шарлін у жовтій сукні, яка позує зі своїм чоловіком, князем Альбером ІІ, перед ялинкою. З ними стоять їхні 7-річні близнюки, принц Жак (який тримає срібний дзвіночок) і принцеса Габріелла (тримає золоту прикрасу). «Бажаю всім гарного та безпечного святкового сезону, мої кохані», — написала 43-річна Шарлін.

Сайт нагадує, що в минулі роки королівські особи Монако були відомі своїми гламурними різдвяними фотографіями, на яких вони були одягнені в найкращий офіційний одяг з елегантними прикрасами. Та, на жаль, княгиня проходила тривале лікування в ПАР, де перенесла кілька операцій, і повернулася в Монако в середині листопада. Як зазначав для медіа князь Альбер, його дружина страждала від глибокого «виснаження, як емоційного, так і фізичного».

Тож у традиційних передріздвяних святкуваннях брали участь принц Жак і принцеса Габріелла, разом із їхньою тіткою, принцесою Стефані та її дочкою Каміллою Готліб. «Відвідуючи свято, близнюки виглядали типово стильно: Габріелла одягла квітково-кремовий ансамбль, а її брат одягнув зелене пальто. Їхня тітка принцеса Стефані була такою ж модною в картатому червоному жакеті в поєднанні з відповідним джемпером з високою горловиною, — звертає увагу www.dailymail.co.uk. — Її дочка Камілла виглядала стримано в чорному ансамблі з квітковими деталями. Усі четверо членів королівського дому були в масках на урочистому заході».

На фото: Камілла Готліб, принцеса Стефані та принцеса Габріела на традиційному святі різдвяної ялинки з Санта-Клаусом в палаці Монако 15 грудня 2021 року.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати