Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Свій "сніданок" серед чужих серіалів

29 серпня, 00:00

За традицією, на початок осені телекомпанії готують нові проекти, здатні залучити глядачів, котрі за літо скучили за солодкою отрутою телеекрана. Першою про свої масштабні плани заявила "1+1".

Мабуть, це єдина телекомпанія в Україні, яка має таку цілісну концепцію мовлення, спрямовану на всебічне завоювання аудиторії.

Відомо, що найкращий спосіб утримати глядача перед екраном - це спокусити його телесеріалом. Цього сезону мовлення студії "1+1" буде спиратися на декілька серіалів, які довели свій надзвичайний вплив у всьому світі. На каналі намічається справжній бенефіс їхнього творця, Барона Спеллінга, вже відомого українському глядачеві за серіалом "Династія", визнаного, до речі, найкращим, наймасштабнішим та найуспішнішим проектом в історії телебачення. "Династія", яка протягом року хвилювала своїх прихильників, на їхні численні прохання повертається на канал "1+1". Цього разу демонстрація "Великої американської мрії", як її називають глядачі всього світу, призначена для домогосподарок, школярів й усіх тих, хто буває вдома вже о 18.30. Цього часу до них з понеділка по п'ятницю приходитимуть нафтовий магнат Блейк Керрінгтон та члени його родини.

Для пізнього вечірнього показу студія "1+1" закупила ще три серіали того ж Спеллінга. "Район Мелроуз" - багатоходова інтрига восьми молодих героїв та героїнь, котрі починають самостійне життя, демонструватиметься кожного вівторка, середи та четверга о 22.15.

Щопонеділка о цій же порі в ефірі буде інша стрічка Спеллінга, випущена тільки цього року, "Саванна". Брехня, крадіжки, наркотики, вбивство - всі ці пристрасті хвацько закручені навколо весілля головної героїні серіалу.

Особливу надію продюсер студії Олександр Роднянський покладає на ще одну довготривалу приманку Спеллінга, "Агентство моделей". Світ моди, вродливі дівчата, великі гроші, підступність та інтриги - ця пекельна суміш, за розрахунком продюсера, примусить глядача забути навіть про шоу ГРТ, що демонструються щоп'ятниці по "Інтеру", та перемкнути телевізори на "1+1".

Ще один серіал - "Цілковито таємно" не дасть глядачам відірватися від телевізора й у вихідні дні. Особливий агент ФБР, разом зі своєю чарівною (звичайно!) співробітницею займаються справами, яким навіть скептично налаштовані фебееровці не можуть дати іншого визначення, окрім як "парааномальні явища".

Отже, протягом усього тижня в якості обрамлення прайм-тайму нам гарантовані солодкі картини американського життя. А в проміжках кожного дня демонструватимуться кращі вітчизняні та європейські фільми, а також передачі виробництва самої студії "1+1".

У неділю ввечері нам буде запропоновано ще один грандіозний проект: показ кіно колекції відомої компанії "ХХ вік Фокс". Сюди входять такі відомі фільми як "Конан-варвар", "Французький зв'язковий", "Один вдома" тощо.

До речі, за два місяці після початку показу цю ж колекцію має намір випустити в ефір і ГРТ. Тут можливий конфлікт, не досить розв'язаний поки що в нашому законодавстві: чи отримає право "Інтер" транслювати ці фільми при показі ГРТ, адже ліцензії на їхню демонстрацію на території України куплені студією "1+1"? Схоже, конкуренція між найбільшими нашими телекомпаніями набуде нових форм.

Зміняться й передачі, що виробляються самою студією "1+1". Ранковий "Сніданок" матиме три години прямого ефіру, що складатимуться з трьох годинних блоків, кожний з яких розрахований на свою аудиторію. До цього "Сніданку" увійде й "Пісня року". З'являться нові регулярні програми, пілотні проекти нині у виробництві.

І, в результаті всіх нововведень, зміниться ввесь дизайн каналу, телезаставки та комп'ютерна графіка. Однак цей новий концептуальний імідж уводитиметься поступово, аби, за словами О. Роднянського, не шокувати глядачів.

Що ж, поживемо - побачимо. На екранах.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати