Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Що вдягатиме світ у 2020?

Триває Берлінський тиждень моди
17 січня, 13:11
ФОТО REUTERS

Берлінський тиждень моди (Berliner Modewoche) проводять двічі щорічно (у січні та липні) у столиці Німеччини. З моменту свого заснування — в липні 2007 року       — він здобув велику міжнародну увагу для багатьох творчих молодих дизайнерів. А починаючи з липня 2011 року, ця резонансна подія проходить перед Бранденбурзькими воротами. Mercedes-Benz — головний спонсор тижня моди у багатьох країнах, зокрема і в Україні.

Різні ярмарки є невід’ємною частиною Берлінського тижня моди, такі як BREAD & BUTTER, Fair Fair, Bright Tradeshow, (капсула), Show & Order, PanoramaBerlin та The Gallery Berlin.

Берлінський дизайнер StyleNite Майкл Міхальський є постійним учасником на цьому модному показі, який прославився у всьому світі своїми незвичайними виступами різних мистецьких дисциплін у поєднанні з найсучаснішою модою. Такі музиканти, як Lady Gaga, HURTS, Alphaville та Icona Pop, виступали на StyleNites. Майкл Міхальський також обирає непрості шляхи, коли мова йде про вибір моделей, оскільки він на свої покази запрошує людей з обмеженими можливостями, таких як Маріо Галла (з протезом для ніг), або моделей віком понад 60 років —  Евелін Холл. До речі, знаменита жіноча модель — Тоні Гарн — є частиною кожного шоу.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати