Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Мультисенсорна подорож»

У Нью-Йорку відкрився новий оглядовий майданчик на даху хмарочоса
22 жовтня, 10:25
ЖІНКА ДИВИТЬСЯ НА ЕМПАЙР-СТЕЙТ-БІЛДІНГ ТА НЬЮ-ЙОРКСЬКИЙ КРАЄВИД ПІД ЧАС ПОПЕРЕДНЬОГО ПЕРЕГЛЯДУ ОГЛЯДОВОГО МАЙДАНЧИКА SUMMIT ONE VANDERBILT У ЦЕНТРІ МАНХЕТТЕНА В НЬЮ-ЙОРКУ, США / ФОТО РЕЙТЕР

Найбільш трансформаційний досвід Нью -Йорка — так назвали медіа SUMMIT One Vanderbilt, новий оглядовий майданчик зі скляними ліфтами та ящиками для «левітації» у верхній частині хмарочоса One Vanderbilt у центрі Манхеттена, у Нью-Йорку, США, що відкрився для відвідувачів цього четверга.

Ця конструкція займає чотири поверхи біля вершини нещодавно завершеного хмарочоса One Vanderbilt, розробленого архітектурною фірмою Kohn Pedersen Fox (KPF), пише www.dezeen.com. Вона пропонує безліч цікавих місць, у тому числі «скляні ящики» зі скляним дном, з яких відкривається краєвид прямо вниз на авеню Медісон на 324 метри нижче. Повністю прозорі засклені ліфти під назвою Ascent також піднімаються вгору збоку від тераси до 364 метрів. Усередині — мистецький простір, розроблений Kenzo Digital під назвою Air. Мультисенсорна подорож, що поєднує освітлення, звук та виробничий дизайн, занурить відвідувачів у простори, які нескінченно відображають краєвиди міста. «Це історія, яка розвивається з кожним наступним простором, занурюючи відвідувачів дедалі глибше, поки вони, нарешті, не стануть його частиною», — прокоментували в студії Kenzo Digital.

Відвідувачі також можуть піднятися на дахи Емпайр-Стейт-Білдінг, Всесвітнього торгового центру, Рокфеллерівського центру та незабаром у Будівлю Крайслера, щоб насолодитися краєвидами на місто, нагадує видання.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати