Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

"Італієць" в "Україні"

14 листопада, 00:00

Уже два чи три покоління меломанів у всьому світі насолоджуються піснями Тото Кутуньйо. Найкращі європейські співаки 70 - 80-х років шукали з ним знайомства, аби маестро написав для них пісню, яка неодмінно ставала шлягером. Він працював разом з Адріано Челентано, Джо Дассеном, Мірей Матьє, Джонні Холідеєм, і для кожного із цих видатних співаків Кутуньйо знаходив неповторну, тільки йому доступну поетичну форму і музичну інтонацію. Пісні "Люксембурзький сад", "Бабине літо", "Серенада", "Моя музика" озвучили цілу епоху в європейській естраді, а "Італієць" у виконанні Адріано Челентано став ніби музичною візиткою Італії.

Причому Тото Кутуньйо не тільки неперевершений композитор-мелодист. Він ще й непересічний поет, котрий уміє у просту форму пісенних текстів укласти яскраві поетичні образи, приправлені то ностальгічним сумом, то точними житейськими деталями, то соковитим, добрим гумором.

Кілька світових турне останніх років засвідчили, що артист перебуває в зеніті свого визнання. Тепер він здійснює черговий концертний тур, і 4 грудня приїздить в Україну, де виступатиме у Харкові, Дніпропетровську й Одесі. Завершаться його гастролі в Києві, в Палаці культури "Україна". Організатори гастролей, фірма "Єврошоу" і телеканал "Інтер", встановили ціну квитків від 15 до 200 гривень. На запитання, скільки ж одержить сам співак, відповіли, що його гонорар є комерційною таємницею. Можна тільки сказати, що він буде більшим, аніж у Кріса де Бурга, і меншим, аніж у Хуліо Іглесіаса.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати