Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Музичне втілення улюбленого серіалу

Велике симфонічне Шоу «Гра престолів: всі сезони» — GRAND FINAL буде презентовано у листопаді
19 вересня, 19:55
ФОТО НАДАНО ОРГАНІЗАТОРАМИ ПРОЕКТУ

Наймасштабніший музичний проект від амбітного диригента Андрія Чорного та хору VOICE OF THE SYMPHO ROCK уже 14 листопада можна буде почути та побачити у столичному палаці «Україна». Захід пройде в рамках всеукраїнського концертного туру легенди сучасних оркестрів — оркестру Андрія Чорного. На киян та гостей столиці чекає єдине симфонічне шоу, де звучатимуть саундтреки з усіх сезонів найпопулярнішого серіалу сучасності. Проте це не просто саундтреки, які створюють звукове тло кінокартини, це сучасна класика, музика, яку з перших акордів впізнає кожен любитель сучасного кіно та телемистецтва. Музика, яка передає емоції та зміст серіалу не гірше, ніж те, що відбувається на екрані. Музика, без якої «Гра престолів» не була б «Грою престолів».

Крім того, будуть представлені композиції з багатьох інших відомих кінофільмів, які вже стали культовими у світовому мистецтві. Авторами яких є неперевершені композитори сучасності: Рамін Джаваді, Ханц Циммера, Говарда Шор, Ніно Рот та багато інших лауреатів премії «Оскар», «Греммі» й «Золотий глобус». Долучитись до цього музичного свята глядачам допоможуть понад 200 музикантів та хористів, а загалом програма триватиме майже 3 години!

Уже третій рік поспіль музичний проект «Гра престолів» збирає аншлаги в найбільших залах країни, а концертна програма щороку розширюється і поповнюється новими шедеврами на перетині світового кіномистецтва та музики.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати