Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Гумор лікує

Як у світі підіймають настрій під час пандемії?
02 квітня, 17:35
ФОТО РЕЙТЕР

Навіть у такий серйозний час уряди та громадяни у всьому світі використовують вигадливі та навіть смішні вірусні відеоролики, щоб навчити громадськість (і одне одного), як залишитися в безпеці та не допустити подальшого спалаху коронавірусу.

Турист фотографує фреску із з зображенням знаменитого полотна  Мони Лізи із... захисною маскою для обличчя у Барселоні. Робота по назвою «Вірус мобільного світу» була створена вуличним художником TVBoy через скасування Всесвітнього мобільного конгресу (MWC). За повідомленнями місцевої преси, автор фрески хотів змусити людей задуматися про сучасні технології, які поневолюють людей і можуть перерости в вакцину або вірус. Організатори MWC прийняли рішення скасувати захід, яке мало відбутися в Барселоні, в зв’язку зі спалахом коронавируса. У конгресі відмовилися брати участь більше 20 компаній...

Міністерство охорони здоров’я В’єтнаму працювало зі співаками Міном та Еріком, артистами за хітом в’єтнамської пісні «Ghen», щоб створити привабливий музичний ролик під назвою «Ревнивий коронавірус», щоб допомогти інформувати громадськість про те, як запобігти поширенню Covid-19.

Громадяни Китаю створили нові способи безпечного контактування. Відео, опубліковане в Twitter у  Китаї, жартома показує новий спосіб, як люди можуть вітатися один з одним, не поширюючи потенційно жодних мікробів: «Ухань Шейк». У відеозаписі група людей бачить, як замість рукостискань стукають по чоботах.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати