Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Бути корисними і допомагати одне одному

Національна спілка театральних діячів України звернулася до колег
03 березня, 14:40

У цей важкий час для нашої держави керівництво НСТДУ звернулося на своїй сторінці у Facebook до колег із закликом бути максимально корисними і допомагати одне одному.

«Ми бачимо повідомлення на сторінках театрів про створення місць тимчасового перебування біженців, пункти збору гуманітарної допомоги для постраждалих і для наших військових, хтось шиє білизну, хтось створив укриття, а хтось записує казки для дітей, котрі сидять в укриттях. Тож Спілка спробує збирати всю цю інформацію в цьому дописі, що його буде закріплено вгорі цієї сторінки.

А також для зручного пошуку в цій гугл-таблиці: https://cutt.ly/2AoC7vk

І по мірі можливості будемо її оновлювати.

Тому велике прохання до всієї театральної спільноти: усі, хто володіє корисною інформацією, яка може чимось допомогти іншим, ділитися нею в коментарях у цьому дописі (додавайте хештеги і посилання) або надсилати у приватні повідомлення.

Віримо в нашу перемогу! Ми єдині, і все буде Україна».

До речі, актори різних театрів записують патріотичні відео, які викладають у соцмережах, у багатьох роликах митці закликають російських «визволителів» повертатися додому, адже тут в Україні непотрібно нікого звільняти і на них тут ніхто не чекає. Усі зібрані, чимало митців записалися в територіальну оборону і пліч-опліч з військовими й національними гвардійцями боронять нашу землю. Всі ні не мить не сумніваються, що важкі часи минуть. Перемога буде за нами! Слава Україні! Смерть ворогам!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати