Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Молитва до предків імператорської сім’ї

Японська принцеса Мако 26 жовтня візьме довгоочікуваний шлюб з адвокатом Кей Комуро
22 жовтня, 10:31

Японська принцеса Мако відвідала у вівторок три святилища в Імператорському палаці в Токіо, щоб повідомити про шлюб з простолюдином Кей Комуро предкам імператорської сім’ї та божествам, пише японське видання jen.jiji.com. Жінки-члени імператорської сім’ї, які залишають сім’ю після одруження, зазвичай виконують цей обряд, щоб поклонитися та повідомити про шлюб у будівлях святилищ у традиційному костюмі. Оскільки шлюб принцеси Мако та Комуро викликав різну реакцію громадськості, її відвідування святилищ було приватною подією, а не обрядом, ідеться в повідомленні, вона висловила свою пошану імператорським предкам та божествам у дворі перед будівлями.

Серед дощу принцеса Мако, одягнена у світло-бірюзову сукню, виглядала трохи нервовою, вона пройшла через головні ворота святилищ близько 10 години ранку, інформує видання.

Принцеса Мако, старша дочка кронпринца Акісіно та кронпринцеси Кіко, повідомить про свій шлюб разом із імператором Нарухіто та імператрицею Масако, її дядьком і тіткою, у п’ятницю, а в понеділок — з почесним імператором Акіхіто та імператрицею Емеритою Мітіко. Принцеса Мако та Комуро зареєструють свій шлюб у муніципальному офісі 26 жовтня та проведуть пресконференцію пізніше цього дня. Наречені познайомилися у 2012 році під час навчання в Міжнародному християнському університеті в Токіо та заручилися в 2017 році. Спочатку пара збиралася одружитися у 2018 році, але весілля відклали, оскільки родина пана Комуро зіткнулася з фінансовими труднощами. Молодята, як очікується, переїдуть до США, де пан Комуро працює адвокатом, пише BBC.

На жаль, надмірна увага преси до принцеси, батько якої — кронпринц Фуміхіто, та родини пана Комуро протягом багатьох років викликала у принцеси страждання від посттравматичного стресового розладу, йшлося в заяві Агентства імператорського дому, яку цитує Kyodo.

ЯПОНСЬКА ПРИНЦЕСА МАКО, ДОЧКА КРОНПРИНЦА АКІСІНО ТА КРОНПРИНЦЕСИ КІКО, ЙДЕ ДО ТРЬОХ ПАЛАЦОВИХ СВЯТИЛИЩ, ЩОБ ПОМОЛИТИСЯ ПЕРЕД ВЕСІЛЛЯМ У ІМПЕРАТОРСЬКОМУ ПАЛАЦІ В ТОКІО, ЯПОНІЯ, 19 ЖОВТНЯ 2021 РОКУ / ФОТО РЕЙТЕР

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати