Шлях безкомпромісної якості
У Києві відкривається магазин натуральних продуктів фермерського виробництва Villa MilkІз вінницьких ланів на столичні прилавки доставлятиме якісну молочну продукції надійний партнер газети «День» — Павло Каленич. Уже сьогодні, 29 листопада, у самісінькому центрі Києва (на вулиці Саксаганського, 87) він разом зі своєю молодою командою відкриває перший магазин торговельної мережі «Сім’я маркетів Villa Milk». Вона відрізняється від інших столичних продуктових крамниць не лише асортиментом, а й концепцією. Уся представлена продукція — тільки натуральна і тільки від українського виробників. У такий спосіб власники прагнуть закликати споживачів підтримувати своє-рідне і турбуватися про здоров’я сьогодні, щоб бути успішними завтра.
«Коли почали займатися тваринництвом, то зрозуміли, що без переробки ця галузь не рентабельна. Вивчали можливості й оцінювали виробничі потужності в різних країнах світу. А потім побудували власний молокопереробний комплекс, який нічим не поступатиметься європейським аналогам, а в окремих моментах, зокрема у плані високотехнологічного виробництва, навіть кращий, — розповідає Павло КАЛЕНИЧ. — Але після того, як почали переробляти молоко, зіткнулися ще з одним питанням. Виявилося, що вийти на ринок, проштовхнутися з натуральною продукцію, яка має короткий термін реалізації, бо справжня і якісна, дуже складно. Тоді зрозуміли, що оптимальний варіант — це фірмовий магазин. І от вже 29 листопада ми відкриємо перший магазин здорового харчування під брендом Villа milk.
Для мене особисто — це велике реалізоване бажання, бо я зі своєю командою зумів побудувати виробництво завершеного циклу. У нас все своє — угіддя, корми, ферма, завод, а тепер і магазин. Тому я точно знаю, що в молочній продукції Villа milk немає нічого, окрім молока. Ці продукти споживаю я, мої діти, онуки, друзі і знайомі — усі ті, хто турбується про своє здоров’я»
Окрім молочної продукції в асортименті торговельної мережі представлені крафтові ковбаси, сири, консервовані та мариновані овочі, корисні солодощі — шоколад, цукерки, зернові батончики, рослинні пасти, мед. Магазин, як каже його директор Сергій КУЛИНИЧ, є платформою для вітчизняного виробника, який готовий грати за чесними правилами і виробляти якісну продукцію заради здоров’я українців.
«Ми наголошуємо, що це сім’я маркетів, тобто мережа, яка буде розростатися і надавати можливість доброчесним виробникам реалізовувати свою продукцію на вигідних умовах. Головними критеріями є натуральність продукту, підтверджена якість і відповідність нашому девізу — «Смачне, якісне і корисне», — долучається до розмови Сергій. — Окрім цього, ми надаємо можливість споживачам не лише придбати продукти першої необхідності, але залишитися і попити каву чи чай у нашому маркеті. Магазин зроблений за принципом фьюжн, містить кав’ярню і пекарню, яка тільки хліба випікає понад 40 видів, не кажучи вже про смаколики».
Як писав «День», молокопереробний комплекс Villa Milk почав працювати навесні цього року. Підприємство розташоване у Чечельницькому районі. Особливість його в тому, що воно має завершений цикл виробництва — від вирощування кормів, утримання поголів’я молочного стада до переробки молочної сировини та виробництва кінцевого продукту споживання. На заводі впроваджена система управління безпечністю харчових продуктів ДСТУ ISO 22000. Потужність підприємства складає 5 тонн молока за зміну. З нього наразі виробляють 26 видів молочної продукції.