Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Онлайн-кредитування в Україні у 2021 році: лідери ринку

03 лютого, 14:50

Понад 100 фінансових компаній надають на сьогоднішній день мікрокредитні послуги фізичним особам в Україні. Більшість із них видають короткострокові позики на суму до 20 000 гривень терміном до 30 днів.

Яку МФО обрати, щоб оформити швидкий кредит на картку? Перед позичальником постає непростий вибір, адже всі МФО пропонують, на перший погляд, прості та вигідні умови. Щоб проаналізувати особливості онлайн-кредитування кожної компанії, необхідно витратити чимало часу. Як варіант, можна скористатися сервісами щодо підбору кредитів, але вони стягують додаткові комісії за свої послуги.

Щоб допомогти вам прийняти рішення, ми склали рейтинг МФО і готові розповісти про особливості кредитування компаній-лідерів 2021 року.

Мілоан — лідер ринку 2021 року

Компанія Мілоан стала безперечним лідером серед інших МФО. У 2021 році їй вдалося:

• збільшити суму кредиту до 20 тис. гривень для всіх клієнтів;

• оновити дизайн сайту, зробивши його ще зручнішим для позичальників;

• запустити спецпроект “Все, що ви маєте знати про кредити” для підвищення фінансової грамотності українців та захисту даних у мережі;

• запустити мобільний додаток для iOS та Android.

Оформити перший кредит від Мілоан можна під 0,01% на добу. Максимальна сума – 20 тис. гривень, доступний термін – від 1 до 30 днів. Базова ставка знаходиться в межах 1,2-1,9% на день. Скористатися послугами компанії можуть українці віком від 18 до 65 років. Позики видаються на банківські картки в онлайн-режимі. Отримати кошти можна вже за 10-15 хвилин після звернення. З документів знадобляться лише паспорт та код. Довідка про доходи не потрібна.

Манівео — швидкий кредит на картку онлайн

Компанія Манівео залишається в категорії лідерів уже котрий рік поспіль. МФО розробила для своїх клієнтів дві кредитні пропозиції: "Смарт" та "Комфорт". Максимальна сума позики за програмою "Смарт" становить 22 000 гривень. Отримати гроші можна максимум на 65 днів. Відсоткова ставка становить 2,1% на день. Для нових клієнтів діють інші умови:

• ліміт — до 17 тис. гривень;

• термін погашення — до 30 днів;

• відсоток —  0,01% на день.

За програмою "Комфорт" можна оформити довгострокову позику на суму до 30 тис. гривень. Користуватися позикою можна до 20 тижнів.

Позики в Манівео видаються без дзвінків, довідок та поручителів.

ШвидкоГроші: займ онлайн на картку зручно, швидко, надійно

ШвидкоГроші посіла третю позицію у нашому рейтингу. МФО пропонує оформити кредит на суму від 1 тис. до 20 тис. гривень терміном від 3 до 14 днів. Відсоткова ставка для нових позичальників складає 0,01% на день. Базова ставка у ШвидкоГроші – 2% на день. Крім цього МФО пропонує гроші в розстрочку як довгостроковий кредит.

Компанія ШвидкоГроші має найбільшу мережу відділень в Україні та працює на ринку мікрокредитування понад 10 років. Отримати гроші можна лише за 20 хвилин.

Ми розповіли вам про топові МФО України, які видають позики на простих та вигідних умовах. Яку б компанію ви не обрали, вже через 10-20 хвилин після звернення потрібна сума буде у вас на картці.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати