Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Замість прочуханки — подяка від міського голови

Мер Дніпра нагородив інспекторів з паркування, які намагались евакуювати його автомобіль, що порушив правила дорожнього руху
30 липня, 12:38

Про це сам міський голова повідомив у соціальній мережі Facebook. Напередодні ЗМІ та користувачі соціальних мереж поширили відео, на якому інспектори з паркування спробували евакуювати машину, що стояла на пішохідному переході біля Катеринославського бульвару. Борис Філатов, який перебував у той день у Одесі, на своїй Facebook-сторінці відреагував на цю подію. Він зазначив, що автівкою керував його водій, який порушив правила дорожнього руху, але машину не було евакуйовано, оскільки вона броньована і дуже важка, — евакуатор просто не зміг її підняти.

Також міський голова обіцяв преміювати інспекторів і в перший робочий день нового тижня виконав свою обіцянку. Мер вручив нагороди Віталію Мельнику та Ігорю Дубровському.  «Це — Ігор. А це — Віталік. Саме ці два хлопці намагалися утягнути мій «мерседес» на штраф майданчик. Фактично мої підлеглі. Ігор і Віталік — звичайні співробітники інспекції з паркування, створеної в мерії зовсім нещодавно. Зустрівся, нагородив, прогулялися на свіжому повітрі, поговорили про роботу», — написав Борис Філатов.

 Міський голова відзначив, що порушення правил парковки — звичайна справа серед дніпрян, і він у цьому — не виняток. Хоча за ігнорування правил треба відповідати, незважаючи на посаду. Філатов назвав свою роботу у кріслі мера такою ж невдячною, як і працю інспекторів з паркування. Міський голова Дніпра відзначив, що перемогти правопорушення можна лише безкомпромісністю. Крім того, мер Дніпра повідомив, що у вересні подасть на сесію міськради документи, аби Інспекція з паркування змогла придбати більш потужний евакуатор, який дасть змогу піднімати та транспортувати броньовані авто і люксові позашляховики.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати