Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Ситуація контрольована, на вулицях – спокійно»

У Львові та на Львівщині сьогодні не лунали сирени
27 лютого, 15:37

Станом на 27 лютого Львів функціонує у штатному режимі – тепло, вода, світло, газ подаються до помешкань львів’ян, громадський транспорт курсує. Про це повідомляє Львівський міський голова Андрій Садовий.

Підтверджує це й власкор «Дня», котра перейшлася районом, де проживає, у пошуках харчів. Та й так, задля цікавості.

Все є. За покупки можна розрахуватися карткою.

Полиці – не порожні. Треба крупу – то прошу друже. Те саме стосується м'ясного і молочного. Водичка мінеральна, котру вчора-позавчора тягнули по домівках упаковками, є в достатній кількості. Купила собі дві пляшки по 2 літри. Сильногазованої. Люблю таке.

До речі: сміттєві баки не переповнені. І тут все ОК.

«Ніч у Львові минула спокійно. Жодного збою постачання води, світла та газу у місті немає. Комунальні та аварійні служби працюють у звичному режимі. Громадський транспорт також продовжує працювати», – зазначав у соцмережах Львівський міський голова Андрій Садовий. Спасибі, Андрію Івановичу.

У Львові чинна комендантська година – з 22:00 до 6:00. Автобуси та електротранспорт курсують до 21:00. Також у Львові розпочате цілодобове патрулювання – мешканці спільно з поліцією та силами територіальної оборони охороняють райони міста, щоб зберігати безпеку.

«По Львівщині – все спокійно, підтверджує голова ЛОДА Максим Козицький. – Це була сама тиха ніч зі всіх тих, що від початку війни».

Керівник облдержадміністрації також зазначив, що жодних бомбардувань, нальотів на Львівську область не було. «Ситуація контрольована, на вулицях – спокійно. Величезне дякую людям, які долучаються до патрулювання,  і тим, хто записується в територіальну оборону. Якщо супротивник буде мати намір і вирішить все-таки сунутись на Львівщину, то перша опора нашої територіальної оборони, перші, хто будуть отримувати зброю, – це бійці тероборони. Тому просимо всіх записуватись в тероборону. На цей момент на Львівщині з початку війни мобілізовано майже 9 тис осіб», – сказав Максим Козицький.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати