Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Привернути увагу до забутих пам’яток

У Вінниці вперше відбудеться туристичний форум
14 травня, 11:33

Розвиток внутрішнього туризму, популяризація крафтового й ековиробництва, формування цікавих туристичних маршрутів, гастрономічний і зелений туризм задля відновлення забутих історичних пам’яток та музеїв — усі ці теми обговорюватимуть упродовж двох днів, 16— 17 травня, в межах туристичного форуму VinTourism, який вперше відбудеться у Вінниці. Взяти в ньому участь можуть всі охочі, але за попередньою реєстрацією.

Як розповідає організатор події, керівник Центру інформаційної підтримки бізнесу у Вінниці, президент Вінницького Клубу ділових людей Надія ЛИСЕЦЬКА, перший день форуму буде присвячений історіям успіху і досвіду власників відомих зелених садиб, готельєрів, рестораторів, туристичних агентів та виробників крафтових, екопродуктів. Другий — практичний. Учасники працюватимуть у групах. За допомогою професійних модераторів вони формуватимуть реальні кейси туристичного бізнесу. А завершальна лекція із файдрайзингу допоможе дізнатися, де і як можна залучити кошти на розроблені проекти.

«Це буде перша настільки масштабна подія обласного рівня, спрямована на розвиток внутрішнього туризму на Вінниччині. Ми запросили до участі понад 150 осіб — власників та директорів аграрних підприємств, організацій зеленого туризму, туристичних агенцій, ресторанів, кав’ярень, готелів, голів ОТГ ба навіть шеф-кухарів. Словом, усіх, хто дотичний до туристичної галузі й може впливати на те, якою вона сформується в сучасних умовах. Люди спілкуватимуться і працюватимуть два дні, один із яких буде спрямований на розробку нових туристичних маршрутів. У свою чергу, нові туристичні маршрути допоможуть привернути увагу до забутих пам’яток, які заслуговують на відродження і нашу з вами увагу», — повідомила Надія Лисецька.

Форум передусім буде цікавий для власників та директорів аграрних підприємств, представників організацій зеленого туризму, туристичних агенцій, ресторанів, кав’ярень, готелів, а також для голів ОТГ, які прагнуть розвивати свої території за рахунок туризму як доданої вартості.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати