Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Процес триває

Львівське видавництво залучає до добрих справ
30 травня, 17:53

1 червня, у Міжнародний День захисту дітей, «Видавництво Старого Лева» запрошує всіх охочих долучитися до благодійної акції, спрямованої на підтримку дітей, які після початку повномасштабної війни росії проти України опинились за кордоном та потребують українських книжок.

Видавництво перерахує 50% від суми виторгу книгарень та Інтернет-магазину Старого Лева цього дня на придбання дитячих видань, які незабаром будуть надіслані у пункти поселення українських біженців за межами України. Також до акції можна долучитись, принісши власні книги до однієї з книгарень Старого Лева.

Благодійна акція чинна упродовж 1 червня в онлайн-книгарні Старого Лева, книгарнях Львова (вул. Старознесенська, 24-26; вул. Галицька, 17; вул. Краківська, 3; вул. Личаківська, 22; вул. Бандери, 33), Києва (вул. Прорізна, 10; вул. Сковороди, 6) та Дніпра (вул. Марії Кюрі, 5, ТРЦ «Нео Плаза»).

До теми:

Після 24 лютого війни тисячі українців змушені були залишити свої домівки, рятуючись від агресії росії, відповідно – без доступу до книжок українською.

Від початку «Видавництво Старого Лева» надсилало книжки для дорослих та дітей у центри, де розташовувались українці за кордоном.

Завдяки благодійним внескам та книжкам, зібраним у книгарнях «Старого Лева», вдалося розіслати 3459 книжок.

Мапа розісланого – Литва, Польща, Румунія, Данія, Нідерланди, Чехія, Словаччина, Німеччина, Молдова, Франція, Люксембург, Латвія, Англія, Ірландія, Норвегія, Італія, Швеція, Австрія.

Процес триває.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати