Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Потрібна концепція туристичного бренду

Київська обласна державна адміністрація оголосила старт конкурсу
12 листопада, 09:54

До участі в конкурсі запрошуються усі талановиті особистості, креативні та дизайнерські студії, які бажають долучитися до покращення туристичної привабливості Київської області, йдеться в повідомленні департаменту комунікацій та взаємодії з громадськістю КОДА, що надійшла на адресу «Дня». Концепція повинна бути орієнтована як на зовнішнього, так і внутрішнього споживача. Головний приз — всеукраїнське визнання як творця бренду Київщини та контракт у розмірі 250 тисяч гривень (згідно з умовами конкурсу, частина премії має бути спрямована на створення брендбуку та виготовлення сувенірної промоатрибутики).

Лише три обов’язкові умови, за яких заявку буде допущено до розгляду: ідея бренду має бути авторською; заявка містить ескіз логотипу та гасло (українською та англійською мовами) до нього; заявка містить опис концепції бренду.

Конкурс стартував 11 листопада, заявки приймаються до 23:59 22 листопада 2019 року. Переможця буде оголошено вже 25 листопада. За потреби переможцю буде надана фахова допомога в розробці брендбука туристичної Київщини, а організатори проведення конкурсу забезпечать якісне та вчасне виробництво предметів сувенірної промоатрибутики.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати