Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Орієнтований на дрібних і середніх фермерів

На території херсонського аеропорту вдруге проведуть спеціалізований форум
18 липня, 13:33

Із 18 до 20 липня на базі міжнародного аеропорту «Херсон» пройде масштабний форум «АГРОПОРТ Південь Херсон-2019». Як і минулого року, організатори запланували багато тем для професійних дискусій, тренінгів і семінарів, регіональну біржу аграрних інвестиційних проектів, представлених районами та об’єднаними громадами Херсонщини, виставку новітніх досягнень агросектору та інше.

«АГРОПОРТ Південь Херсон-2019» орієнтований на дрібних і середніх фермерів. Серед ключових тем — інвестиційний потенціал півдня України, логістика сільськогосподарської продукції (у тому числі — річкове перевезення), зрошення, овочівництво, садівництво, горіхівництво, виноробство, тепличне господарство, виробництво органічної продукції, рибальство, кролівництво, вівчарство, молочне скотарство, птахівництво, ланцюги доданої вартості, туризм, енергоефективні технології, а також — діджиталізація сільського господарства.

Участь в Агропорті у Херсоні візьмуть фермери та підприємці із Херсонської, Миколаївської, Одеської, Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської та інших областей. 2019 року особлива увага приділятиметься сталому розвитку сільських територій, що буде охоплювати комплекс питань і проблематики: від диверсифікації економіки на рівні громад до соціальної сфери та безпечності харчових продуктів. Також у межах програми уже вдруге відбудеться «Українське Трипілля». Формат проєкту передбачає демонстраційні покази в полях Західної, Східної та Південної України. На відміну від інших міст, у Херсоні демонстраційні покази триватимуть упродовж усіх трьох днів зазначеної події.

АГРОПОРТ — це один із найбільших заходів аграрної галузі у Східній Європі. Із 2018 року форум відбувається в трьох містах і рівною мірою охоплює інтереси західних, південних та східних агровиробників. Місцем його проведення уже традиційно є термінали, виставкові площі та аеродромні перони аеропортів Львова, Херсона і Харкова.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати