Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Кіт... Байден

Про вихованця Дніпровської міської ради
11 листопада, 19:23

У Дніпровській мерії вже не один рік живе кіт на ім’я Байден — одна з небагатьох живих істот, перед якою відчиняються будь-які двері в стінах міської ради. Навіть сам міський голова Борис Філатов устояти не може, а тому пускає до себе в кабінет такого відвідувача без черги. Незважаючи на те, хто з чиновників у цей час перебуває в термінових справах у кабінеті мера. «Байдене, заходь. Не бійся. Хоча ти такий, що не злякаєшся», — запрошує Борис Альбертович свого пухнастого гостя.

Міський голова Дніпра зняв на відео вихованця міської ради і розмістив ролики в соцмережах. «Мій уранішній відвідувач. Єдиний, кому можна так просто «винюхувати» в кабінеті мера», — написав він.

Керівники міськради побачили кота в мережі Facebook, де жалісливі громадяни підшукували йому дах над головою. Кота забрав до себе заступник мера Дніпра Михайло Лисенко. З тих пір він і живе у дніпровському «Білому домі». «Дивлюся, як, на що і на кого він реагує — такий собі барометр. До поганих людей не йде, на коліна не сідає — це вже про багато що свідчить», — каже заступник міського голови.

Мер Дніпра Борис Філатов своєрідно прокоментував новину про перемогу Джозефа Байдена на виборах президента США. «Ми знали заздалегідь, коли  років зо два тому офіційно назвали головного кота міськради Дніпра ім’ям «Байден». А якщо без жартів, шановний Ігоре Валерійовичу, то ми з котом Байденом бажаємо Вам, Деркачу і Дубинському справедливого американського правосуддя», — написав  Філатов у «Фейсбук».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати