Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Володимир Лановий звільняє заступників

23 травня, 00:00

Оскільки є багато сил зацікавлених сьогодні в згортанні приватизації, будь-яке посягання на посаду голови Фонду держмайна самим Володимиром Лановим буде сприйнято як спроба загальмувати процес роздержавлення в країні.

Про це дав зрозуміти в. о. голови ФДМ В. Лановий на останньому брифінгу у Фонді. Це саме він підтверджує на практиці, ретельно проводячи кадрові перестановки, а заодно звільняючись від потенційних конкурентів. За перевищення службових повноважень уже звільнено заступника голови ФДМ Богдана Буца. За словами В. Ланового, Б. Буца видавав "не належні за посадою" і, до того ж, сумнівного змісту укази. А також, незрозуміло на яких підставах, отримав із позабюджетного фонду приватизації кредит на купівлю квартири в Києві. Найближчим часом В. Лановий має намір просити Президента звільнити також першого заступника голови ФДМ Євгена Григоренка. Оскільки він, за відсутності самого В. Ланового, підписав платіжний документ на суму 1 млн. грн. для "одного підприємства". До того ж, за словами В. Ланового, Є. Григоренко не чистий на руку, не раз його було помічено в приватизаційних махінаціях. Яких саме, в. о. голови ФДМ повідомити відмовився. Кадрова реформа у Фонді триватиме. Згідно з висловлюванням В. Ланового, сьогоднішня структура Фонду держмайна і безмежна кількість його департаментів абсолютно не відповідає сучасному етапові приватизації.

Що ж стосується позавчорашньої постанови ВР, яка ніби-то позбавляє В. Ланового посади, то останній відреагував на неї дуже спокійно, відмовившись, однак, коментувати можливість вирішення цього питання на Конституційному суді.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати