Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Особливе відкриття

Увагу медіа під час урочистостей в Англії привернула «боротьба» британського прем’єра з парасолькою
29 липня, 19:45
ФОТО REUTERS

Цього тижня у центральній Англії, на території Національного меморіального дендропарку в Алревасі, було відкрито меморіал поліцейським, які загинули під час виконання службових обов’язків. В урочистостях взяли участь принц Уельський та прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон.

Меморіал поліції Великобританії — результат шестирічної кампанії збору коштів, повідомляє BBC. Він спроєктований так, щоб виглядати як гігантські двері, трохи відчинені, і має поріг, через який поліцейські щодня переступають потенційну небезпеку. Принц Уельський віддав данину «доблесті і жертовності» померлих.

Але не обійшлося без казусу, пов’язаного з погодними умовами — того дня був дощ і вітер. Сидячи поруч із принцом Чарльзом, Борис Джонсон намагався відкрити парасольку, а потім запропонував її міністру внутрішніх справ Пріті Пател, та в цей час вітер вивернув парасольку, що викликало посмішку серед них трьох, пише Reuters.

На фото: Прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон бореться з парасолькою під час візиту до Національного меморіального дендропарку в Алревасі, штат Стаффордшир, Великобританія 28 липня 2021 року.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати