Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Туди, де гаряче! 45% від усієї допомоги захисникам Фокстрот відправив на схід та 25% - на південь (відео)

29 липня, 18:08

Всеукраїнський ритейлер з початку повномасштабного нападу росії на Україну активно підтримує українських захисників, надаючи необхідні гаджети та побутову техніку. Сума такої допомоги склала понад 10,5 млн грн.

Запити від військових, волонтерів, громадських організацій компанія почала отримувати вже у перші дні війни. Щоб реагувати швидко й злагоджено, співробітники організували оперативний штаб «Допомога нашим», який продовжує працювати на повну потужність.

– Патріотична позиція щодо допомоги компанії ЗСУ об’єднала всіх – від консультантів до власників бізнеса, – згадує  Олексій Зозуля, СЕО Фокстрот. – Максимально допомагати армії – це було одне з перших розпоряджень засновника Фокстрот Валерія Маковецького у перший день війни, надане «з коліс», бо він цього дня свідомо повертався до Києва. Відкривати магазини, де безпечно, встигати з продажами та оформленням благодійної допомоги ЗСУ – так працювали у перші місяці збройної агресії співробітники роздробу. Ми узгодили принципи роботи, побудували внутрішню та зовнішню комунікацію, підключили управління комерції та партнерів – все відбувалося миттєво.

У компанії порахували, що за ці 5 місяців більшу частину необхідної техніки направлено бійцям у східні (45%) та південні (25%) регіони, іншу частину допомоги отримали запитувачі з північних, західних та центральних областях.

Фокстрот також допомагає своїм співробітникам, котрі пішли захищати країну, а їх кількість вже сягає 124. Вони  мужньо несуть службу на захисті держави, а всередині компанії їх називають #ротаФокстрота. З них – 44 продавці-консультанти, 32 вантажники та комірники, 16 директорів магазинів, їх заступників чи супервайзерів, 11 працівників офісу тощо. На підтримку #ротиФокстрота компанія виділила техніку на 250 тисяч грн.

– Такі запити, що надходять від співробітників, –  в першу чергу у фокусі нашої уваги. Це наші колеги, їхня робота – бити ворога – сьогодні безцінна. Вони дають нам змогу працювати і живити економіку країни, – розповідає співзасновник Групи компаній Фокстрот Геннадій Виходцев. – Хочу подякувати й іншим колегам – штабу «Допомога нашим»: за п’ятимісячну результативну роботу без вихідних та відпусток. Так і переможемо.


Детальніше про те, як Фокстрот допомагає захисникам боронити країну, компанія розповіла у тематичному відеоролику.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати