Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Shelter Fest

На Львівщині розпочався фестиваль «Твоє культурне укриття» на підтримку ЗСУ
31 липня, 13:27

Організатори заходу – Благодійна організація «Українська студентська ліга» за підтримки Львівської обласної військової адміністрації та Львівської міської ради, про що повідомляють у департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації.

Привітав присутніх на Shelter Fest заступник начальника Львівської ОВА Іван Собко. «Ми – європейська, сильна нація нескорених. Сьогодні демонструємо цілому світу,  що таке віра в Бога, віра в Збройні сили України. Гірко сумуємо за кожною втратою  – цивільного та військового. За кожне знищене, закатоване життя на російського нелюда чекає розплата. На нашій стороні – правда, адже ми ніколи ні на кого не нападали, але свого дому ніколи нікому не віддамо. Ми – сильні. А сильні, бо єдині. У нас надзвичайні люди, які від малого до великого долучаються до наближення перемоги. Дякую всім небайдужим, хто докладає зусиль, щоби акумулювати кожну додаткову гривню для допомоги нашим військовим. Впевнений, що дуже скоро будемо святкувати нашу велику перемогу над рашизмом, а сьогодні мусимо активно працювати, щоб її наблизити», – зазначив Іван Собко.

Головна локація фестивалю «Твоє культурне укриття»  – парк імені Івана Франка, де розмістили головну сцену, алею громадських організацій, також – алею брендів, фудкорт, простір для дітей, лаунжі та місця для брендів, що працюють у сфері краси. 

Назва заходу пов’язана з місією Львова та Львівщини прихистити тих, хто потребує захисту. А головна ідея Shelter Festival – створити комфортне місце для людей різних вікових категорій, де вони відчують атмосферу міста і почуватимуть себе у безпеці, де кожен знайде місцинку до душі й отримає можливість бодай на годину забути про війну і корисно провести час.

Shelter Festival – це також культурне укриття, оскільки для відвідувачів підготували лекції на актуальні теми медіаграмотності та психології.

80% зібраних на фестивалі коштів обіцяють скерувати на гуманітарну допомогу для військових на фронті, а 20% – для Центру підготовки операторів безпілотних літальних апаратів «Крук».

Повний перелік локацій та детальна інформація про фестиваль – в інстаграмі на сторінці заходу  (@shelter.fest).

Фото пресслужби ЛОДА

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати