Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Нова філософія чоловічого одягу

07 червня, 00:00

Кореспондентові "Дня" стало відомо, що незабаром на ринку України з'явиться нова торгова марка чоловічого одягу з Великої Британії "VD one", створена компанією "Валді"

Для появи нової торгової марки є поважні причини. Українці починають відчувати себе європейцями, у тому числі й в одязі, тому сьогодні традиційна концепція - забезпечити споживачів "стандартним діловим одягом" - застаріла. Потрібна нова концепція, що відбиває зміни сприйняття світу сучасним чоловіком й усвідомлення свого місця в ньому. Передусім, це людина різнобічна, здатна переключатися. У його гардеробі мають бути, поряд з елегантними костюмами, шорти та строкаті сорочки, джинси та светри. І сучасний чоловік повинен уміти носити кожну з цих і ще дуже багатьох різноманітних речей. Причому носити так, щоб вирізнятися з натовпу, так, щоб здавалося, що в іншому одязі його й уявити неможливо.

Почати тут доведеться з найскладнішого: з класичного костюма. Багато чоловіків носять його як залізні лати, важкі й негнучкі, а між іншим цей одяг здатний зробити вас елегантними й бездоганними - треба лише навчитися відчувати його. Потрібна й увага до нюансів (тепер знову в моду входять піджаки з закругленими полами), і знання маленьких секретів (приміром, дехто не знає, що двобортний піджак застібається не лише на зовнішні, але й на один внутрішній гудзик). Окрім того, сьогодні потрібен тонкий смак при доборі сорочок та краваток: знову припустимі досить сміливі кольорові сполучення (а краватки мають бути цупкими, фактурними; шовкові - вчорашній день). Але якщо ви благополучно пройдете всі ці маленькі рифи, результат нагородить вас сторицею.

Утім, виглядати елегантно в джинсах не менш, а можливо, і більш складно. Адже цей одяг по суті робочий, так би мовити, технічний. Зате він якнайкраще підкреслює чоловічу сексуальність, якщо, звичайно, ваші джинси добре на вас сидять - тут неприпустима жодна неохайність. Можна перетворити "джинсове" вбрання й на романтичне, підібравши до них светер спокійного забарвлення з м'якого кашеміру або простору кофту.

І найголовніше: як ви виглядатимете, залежить не стільки від одягу, що на вас, скільки, у першу чергу, від вас самих. Зачіска, манери, вираз обличчя, поведінка - саме вони в першу чергу визначають ваш стиль. І навіть якщо ви сьогодні одягнені в незвичний або, на вашу думку, не вельми вдалий одяг, залишайтеся природним і спокійним - і ваш одяг почне служити вам.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати