Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Найлегший спосіб пізнати історію

Турофіс у Львові продовжує серію екскурсій для переселенців та львів’ян
30 травня, 13:37

Львівські екскурсоводи та музеї в межах проєкту «Прогулянки Львовом» за два місяці провели майже 300 екскурсій для львів’ян та вимушено переселених до Львова через війну осіб. З огляду на те, що такі прогулянки – дуже популярні, їх проводитимуть й у червні.
Під час «Прогулянок Львовом» професійні екскурсоводи пропонують свої екскурсії за доступною ціною, за добровільний внесок або безкоштовно (для осіб, які не мають змоги оплатити).

Теми мандрівок різноманітні: «Військова історія Львова XIII-XVIII століть», «7 чудес Львова», «Інста-екскурсія», «СТРІТ-АРТ тур», «Львів очима видатних львів’ян», «Бейкер-стріт по-львівськи», «Вілли Кастелівки» та ін.

«Треба, щоб було і цікаво, і пізнавально, і на часі. До прикладу, хочете дізнатися, звідки у нашої нації такий героїзм? Тоді запрошую до екскурсії «Українські супергерої». Хочете знати, як Львів багаторазово захищався від ворогів і виживав під час облог?  Тоді запрошую на прогулянку «Мілітарний Львів або нескорене місто», – говорить екскурсовод Наталія Зубик про те, як формувала теми своїх прогулянок Львовом. І додає, що екскурсія про XX століття була найпопулярнішою,  бо мандрівка – найлегший спосіб пізнати історію. Також зазначає, що під час екскурсій навіть на серйозну тему відступає напруженість та приходить розуміння, що «хтось колись зміг, вижив, переміг», і це додає настрою, що і ми зможемо.

Всі екскурсії обмежені у часі та кількості осіб через воєнний стан.

У разі сповіщення про повітряну тривогу під час прогулянок екскурсоводи запропонують пройти в укриття. 

Для всіх учасників екскурсії обов’язковим є наявність паспорта громадянина України або документів, які посвідчують особу.

Проєкт «Прогулянки Львовом» створений у співпраці екскурсоводів і музеїв Львова, Львівського туристичного офісу та  ЛКП “Бюро спадщини”  та має на меті популяризацію історії Львова, України, наших героїв та нашої культури.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати