Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Гель-лак: бездоганне, стійке покриття

23 грудня, 15:25

Гель-лак – це порівняно нова форма декоративного покриття для нігтів. Раніше його нанесення виконувалося виключно у салонах краси та манікюрних кабінетах, але сьогодні чимало жінок роблять подібний манікюр самостійно.

Зі стоматології в індустрію краси

Ідея створення належить американському дантисту зі штату Колорадо. Одна з пацієнток Стюарта Нордстрома працювала майстром манікюру й коли лікар почав готувати спеціальний склад для пломби, вона зазначила, що цей запах їй добре знайомий із салону краси. Дантист вирішив провести простий експеримент. Він наніс спеціальний склад для пломби на нігтьові пластини. Покриття практично відразу пожовтіло, тому Стюарт мав удосконалити його формулу.

У 1978 році він отримав пластичний мономер, який зміцнює нігті й підвищує їхню гнучкість. Дантист відразу ж зрозумів, що отриманий результат має особливе значення для розвитку нігтьового сервісу. Але самостійно розпочати новий бізнес він не хотів і повідомив про це на сімейній раді, на якій були присутні його дружина та 5 дітей. Син і дочка згодом започаткували компанію Classique Nails, яка першою почала випуск такого покриття. Офіс фірми розташовувався у гаражі, а у процесі виготовлення та просування новинки була задіяна вся сім'я.

Що нам пропонують

Дочка Нордстрома Джейн звернулася до вчених-хіміків із проханням створити міцний декоративний варіант на основі розробок її батька. Чимало скептиків були впевнені у безрезультатності подібних досліджень та вважали, що реального результату очікувати не варто. Але у 2010 році розпочинається промислове виготовлення гель-лаку. Цей продукт має цілу низку переваг і особливостей:

• висока стійкість покриття (приблизно 2-3 тижні);

• можливість вибрати пігмент різної інтенсивності;

• стійкість до механічних ушкоджень;

• відсутність характерного неприємного запаху;

• великий колірний ряд;

• виготовлення пензликів за авторськими технологіями;

• випуск флаконів із різною місткістю;

• делікатний контакт із нігтьовими пластинами;

• спеціальні серії (наприклад, до виконання французького манікюру);

• включення до рецептури компонентів, що забезпечують додатковий догляд (рослинні екстракти, фруктові кислоти, мінерали).

• оригінальні пропозиції у стилі металік та глітерні варіанти.

Виконання такого манікюру передбачає використання деяких приладів. Для полімеризації гель-лаку потрібна спеціальна лампа. Найчастіше у домашніх умовах використовується ультрафіолетова модель з різною кількістю лампочок. Прилад із 4 джерелами світла виконує сушіння за 2 хвилини.

Зняти покриття у домашніх умовах можна декількома способами. Жорсткою пилкою видаляємо верхній шар, а потім прикладаємо до кожного нігтя вату, змочену у рідині для видалення гель-лаку та обертаємо його смужкою фольги. Очікуємо приблизно 15-20 хвилин. Цього часу достатньо для розм'якшення декоративного шару, залишки якого легко видалити апельсиновою паличкою. Інший метод передбачає зняття покриття сухим методом – шляхом застосування жорсткої пилки з подальшим поліруванням поверхні. Але найшвидшим способом є застосування фрезера. На сайті інтернет-магазину PARFUMS https://parfums.ua/category/gel_laki ви можете замовити не тільки гель-лак, але й усі необхідні пристрої для виконання манікюру з його використанням.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати