Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Для допомоги дітям із надскладними патологіями

У Львові працюватимуть хірурги, ортодонти і логопед зі США
29 липня, 11:06

Інформацію про прибуття до Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит» лікарів з Америки оприлюднено вчора, 28 липня, на ФБ-сторінці медзакладу.

«У нас знову прекрасні новини! З Америки до нас летить цілий десант лікарів – щелепно-лицевих хірургів, черепно-лицевий ортодонт і логопед, аби разом з нашими спеціалістами консультувати, оперувати та допомагати діткам з різними вродженими вадами обличчя», – зазначено у повідомленні.

В команді лікарів, зокрема, – щелепно-лицевий хірург, друг і партнер львівського «Охматдиту» Стів Ортен, також – його колега дитячий пластичний хірург Крейг Хобар – фахівець з вроджених вад обличчя, а саме – розщілин губи та піднебіння, які разом з українськими  лікарями консультуватимуть та оперуватимуть діток, які потребують допомоги. «Кілька найскладніших випадків ми уже добрали та спільно обговорили», – зазначає щелепно-лицевий хірург Христина Погранична.

Консультації та операції триватимуть з 30 серпня по 6 вересня. Для запису на консультації можна також звертатися за номером телефону 06776 00031.

А ще в «Охматдиті» говорять про те, що теперішній візит лікарі зі США – це гарний початок налагодження довгострокової співпраці між лікарями заради допомоги дітям із надскладними патологіями.

Фото з ФБ-сторінки Львівського «Охматдиту»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати