Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Китаї завантажують літаки з захисними масками та медичним обладнанням для України та країн ЄС

30 березня, 11:20
Фото: shanghai.mfa.gov.ua

 Черговий чартерний рейс з новою партією захисних масок, медичного захисного одягу, медичного обладнання та тестових систем для України запланований на 31 березня.

Про це повідомляє Посольство України в Китаї.

«30 березня в місті Сямень (пров.Фуцзянь) наші дипломати продовжують роботу, спрямовану на забезпечення України. Здійснюємо завантаження наступного літака, що має виконати 31 березня черговий рейс з метою доставки з міста Сямень в Україну нової партії захисних масок та медичного захисного одягу, медичного обладнання та вкрай необхідних тестових систем», - йдеться у повідомленні.                               

Одночасно в аеропорту Пудон (Шанхай) завантажуються два українських транспортні літаки авіакомпанії «Антонов» для доставки термінових вантажів для потреб країн Європейського Союзу, поінформували у диппредставництві.

«Генеральне консульство України в Шанхаї та в Гуанчжоу, Посольство України в КНР здійснює ретельний пошук сертифікованих медичних засобів і обладнання, а також продовжує надавати необхідний дипломатичний супровід вантажам гуманітарного призначення», - запевнили дипломати.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати