Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Порошенко представив нового голову Київської ОДА Горгана

28 жовтня, 13:55
Фото АПУ

Президент Петро Порошенко представив громадсько-політичному та управлінському активу Київської області нового голову обласної державної адміністрації Олександра Горгана.

Олександр Горган, який раніше очолював Вишгородську районну державну адміністрацію, став переможцем конкурсу на зайняття посади голови Київської ОДА, передає прес-служба глави держави.

Президент вручив новому очільнику ОДА посвідчення.

Також Порошенко окремо наголосив на важливості будівництва та розвитку дорожньої інфраструктури області: "Те, що я буду перевіряти, контролювати і наполягати – це будівництво доріг".

Петро Порошенко також зазначив, що сьогодні вже можливо підвести перші підсумки реформ. Так, за 2,5 роки вдалося створити з нуля власну армію, яка є важливим елементом української незалежності. Вдалося створити міжнародну коаліцію, яка міцно забезпечую ізоляцію агресора та повну підтримку України.

Президент нагадав, що одною з основних реформ є децентралізація. За його словами, нині вже зроблено перший крок – запущено фінансову та бюджетну децентралізацію.

Президент нагадав про рішення Національної ради реформ щодо реформування податкової системи та запровадження змін із адміністрування податків, зокрема створення електронного кабінету платника податків, запровадження автоматичного відшкодування ПДВ, захист малого та середнього бізнесу тощо. Президент також нагадав про нещодавнє рішення підвищити мінімальну заробітну плату з 2017 року до 3200 грн.

В свою чергу, новопризначений голова Київської області подякував президентові за довіру та запевнив присутніх у своїй відкритості та готовності працювати з керівниками регіону усіх рівнів.

"Для мене висока честь в цей доленосний час на такій відповідальній посаді виконати свій обов’язок перед рідною країною", - сказав Горган.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати