Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Трюдо у парламенті розповів про розслідування катастрофи літака МАУ

28 січня, 12:08
Фото: Reuters

Депутати канадського парламенту на першій сесії нового скликання вшанували хвилиною мовчання пам'ять жертв катастрофи літака "Міжнародних авіаліній України", який розбився 8 січня в Ірані.

Про це повідомляє Укрінформ

“Як домовлено під час обговорень між представниками всіх партій у парламенті, є згода стосовно вшанування хвилиною мовчання жертв катастрофи рейсу "Міжнародних авіаліній України" PS752. Запрошую депутатів підвестися”, - оголосив спікер парламенту Ентоні Рота. 

Після хвилини мовчання лідер опозиції Ендрю Шир подякував прем’єр-міністрові Джастіну Трюдо за інформування опозиції та всіх канадців про ситуацію з катастрофою. Він також поцікавився у глави уряду прогресом у притягненні до відповідальності винуватців та поверненні до Канади тіл загиблих.

“Ми віддані підтримці родичів і близьких, нашими пріоритетами залишаються прозорість, підзвітність та справедливість. Я прямо сказав президенту Рухані, що канадці вимагають від іранської влади повної співпраці... Ми продовжуємо очікувати цілковитої прозорості та повноцінного розслідування від Ірану”, - зазначив Трюдо.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати