Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Зеленський: Позачергове засідання Ради відбудеться 30 березня, розглядатимуть антикризові заходи

27 березня, 21:25
Фото: president.gov.ua

Позачергове засідання Верховної Ради відбудеться у понеділок, 30 березня. На ньому депутати розглянуть пакет законопроектів для подолання кризи, спричиненої епідемією коронавірусу.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський після засідання фракції «Слуга Народу», передає hromadske.

Глава держави уточнив, що розглянуті «антикризові» законопроекти будуть не останніми, тому це буде не останнє позачергове засідання.

Він пообіцяв, що найближчим часом буде оголошено деталі цього антикризового плану, а також порадив звернутися до прем’єра Дениса Шмигаля.

«Найближчим часом будуть програми підтримки різним людям, пенсіонерам, людям похилого віку, звичайним людям, які втратили свої робочі місця. Я звертаюся до тих компаній — будь ласка, не звільняйте людей. Буде розроблено все детально, ми скомунікуємо, ви все отримаєте. І вас будемо підтримувати, маленький і середній бізнес. Не звільняйте просто так людей», — сказав Зеленський.

Після засідання владної фракції депутат Микита Потураєв зазначив, що антикризовий пакет розробляє не тільки уряд, а й парламентарі, і не тільки зі «Слуги Народу», а й з інших фракцій.

«Я б сказав, що це такий проект парламентської єдності і парламентської згоди. Він включає як медичні, заходи, як соціальні, так і заходи зі стабілізації та захисту економіки, захисту підприємців, які зараз потерпають від економічної кризи, яка, на жаль, є наслідком кризи пандемічної», — сказав він.




  
  

  
  

  

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати