Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Герцогиня Кембриджська представила фотопроект, присвячений жертвам Голокосту

27 січня, 12:32
Фото: Instagram / kensingtonroyal

Дружина принца Вільяма Кейт, яка у вільний від королівських обов'язків час захоплюється фотографією, наразі представила свій новий фотопроект, присвячений жертвам Голокосту.

Герцогиня Кембрижська на честь 75-річниці від дня закінчення Голокосту взяла участь в проекті #HolocaustMemorialDay та опублікувала особисті знімки з жертвами переслудування, які вижили в ті часи, повідомляє ТСН

На фотографіях, які розміщені в офіційному Instagram Кенсингтонського палацу зображені чоловік і жінка разом з їхніми онуками. 

"На першій фотографії зображений Стівен Франк з онучками - Меггі і Тріксі. Разом зі своєю матір'ю і братами Стівен був спочатку відправлений у концтабір Вестерборк, а потім в Терезієнштадт. Стівен і його брати виявилися трьома з 93 тих, що вижили там дітей. Всього в ці табори було вислано понад 15 тисяч дітей", - йдеться у дописі до світлин. 

"Герцогиня також зафільмувала Івонн Бернстайн з її онукою Хлое. Івонн ховалася від нацистів у Франції. Вона пересувалася по країні разом зі своїми тіткою та дядьком - їм доводилося постійно міняти місце проживання і імена", - зазначено під фото.

Про те, як відбувалися знімання, розповіла у дописі сама герцогиня Кембриджська.

"Незважаючи на неймовірну травму, яку вони отримали на самому початку свого життя, Івонна Бернштейн і Стівен Франк - дві найжиттєствердні людини, з якими мені довелося зустрітися. Я хотіла зробити глибоко особисті портрети Івонн і Стівена, щоб відзначити народження їхніх сімей і того життя, яке вони побудували, коли приїхали до Великої Британії в 1940-х роках. Для мене було великою честю взяти участь в цьому проєкті, і я сподіваюся, що пам'ять Івонн і Стівена якимось чином буде жити в наступних поколіннях, і те, через що вони пройшли, ніколи не буде забуто. Їхні історії залишаться зі мною назавжди", - заявила Міддлтон.

Цікаво, що знімки, які були зроблені у Кенсінгтонському палаці, стануть частиною виставки, присвяченої жертвам Голокосту, яка дянми відкриється в Лондоні.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати