Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Кам’янці-Подільському відбувся фестиваль вуличної музики

26 вересня, 11:04
Фото Євгена Касапа

24-25 вересня у Кам’янці-Подільському відбувся фестиваль вуличної музики.

Захід у місті проходив вперше. Його організаторами виступили Кам’янець-Подільська міська рада, Асоціація готельєрів і рестораторів міста та готель «7 Днів».

У місті часто відбуваються заходи, орієнтовані на туристів. За задумом організаторів, фестиваль повинен був привабити переважно місцевих жителів.

«У Кам’янці-Подільському проживає багато талановитих людей, яких добре знають за межами міста й навіть закордоном. Ми хотіли не лише створити атмосферу культури, але й показати кам’янчанам мистецтво від земляків», – розповідає представник оргкомітету Віктор Годний.

Оцінити кількість відвідувачів фестивалю неможливо, адже захід відбувався два дні одразу на шести локаціях в центральній та історичній частині міста. Багато перехожих зупинялося, щоб насолодитися музикою, а згодом могли йти по своїх справах.

У фестивалі взяли участь представники Кам’янець-Подільського коледжу культури і мистецтв, міської дитячої школи мистецтв, дитячої музичної школи ім. Ф. Ганіцького, НВК №9 ім. А. Трояна та народний оркестр сопілкарів «Фольклор». Також завітав вуличний музикант з Хмельницького Борис Ковальський.

«Мешканці міста та колективи задоволені. Тому, мабуть, у наступному році проведемо такий захід знову. Плануємо більш серйозно до нього підготуватися», – додає Віктор Годний.

Євген Касап, фото надано автором

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати