Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ТКГ у форматі відеоконференції обговорила питання безпеки на Донбасі і взаємного звільнення утримуваних осіб, жодних документів підписано не було

26 березня, 22:38
Фото з відкритих джерел

Тристороння контактна група 26 березня в форматі відеоконференції обговорила ситуацію з безпекою на Донбасі і взаємне звільнення утримуваних осіб, жодних документів на засіданні не підписувалося.

"Відбулося чергове засідання Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на Донбасі, яке в зв'язку з поширенням епідемії коронавірусу відбувалося в форматі відеоконференції", - повідомляє в четвер прес-служба Офісу президента України.

Ключові питання, які порушувалися українською стороною, стосувалися ситуації з безпекою на Донбасі і взаємного звільнення утримуваних осіб.

"Українська сторона підтвердила відданість режиму стійкого і повного припинення вогню і закликала учасників ТКГ підтримати цю ініціативу. Також триває робота над формуванням списків у межах взаємного звільнення утримуваних осіб. Окрім того, учасники ТКГ продовжили консультації щодо таких ділянках розведення сил і засобів, враховуючи, перш за все, гуманітарні критерії", - наголошується в повідомленні ОП.

В Офісі Зеленського підкреслили, що під час засідання ТКГ 26 березня жодних документів підписано не було.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати