Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Окупанти обмежують доступ Місії ОБСЄ, - Українська сторона СЦКК

26 січня, 18:47
Фото: osce.org

Збройні формування Російської Федерації в черговий раз завадили роботі патрулів СММ ОБСЄ на території тимчасово окупованого Донбасу. 

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС з посиланням на дані Української сторони СЦКК.

«У щоденному звіті від 25 січня 2020 року СММ ОБСЄ інформує про відмову патрулям Місії у проїзді на тимчасово окуповану територію на блокпостах біля населених пунктів Староласпа, Заїченко, Приморське та Соснівське», – повідомляє пресслужба ООС.

Крім того, у пункті пропуску на кордоні поблизу населеного пункту Ізварине та у пішохідному пункті пропуску на кордоні поблизу населеного пункту Сєверний патрулю Місії було запропоновано залишити зазначені райони.

«П’ятий день поспіль представники збройних формувань Російської Федерації обмежують доступ спостерігачів Місії поблизу ділянки розведення сил і засобів в районі населеного пункту Петрівське до камери СММ», – йдеться в заяві Української сторони СЦКК.

Українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін наголошує, що дії по перешкоджанню виконання представниками СММ ОБСЄ мандату Місії є неприпустимими.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати