Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Порошенко: США продовжать санкції проти РФ до виконання Мінських угод

25 червня, 21:31
Фото АПУ

Адміністрація президента США Дональда Трампа підтримує продовження санкцій проти Російської Федерації. Про це повідомив Президент України Петро Порошенко в інтерв'ю українським телеканалам, передає Укрінформ.

"Нова адміністрація США приймає історичне рішення - санкції будуть продовжені аж до виконання Мінських домовленостей", - сказав Порошенко.

Також глава держави сказав, що у липні Україну відвідає держсекретар США Тіллерсон, а також низка лідерів міжнародних організацій.

"Ми чекаємо вже в липні візит державного секретаря США Рекса Тіллерсона у Київ, де також будуть продовжені наші напрацювання у Вашингтоні. Ми чекаємо візит Генерального секретаря ООН Антоніо Гуттереша, ми чекаємо візит Генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга, який також відбудеться в липні", - сказав Порошенко.

Ще Президент України наголосив, що в липні очікується завершення процедури ратифікації Угоди про асоціацію з ЄС.

"В липні процедуру ратифікації (Угоди про асоціацію Україна-ЄС - ред.) буде вже завершено. Не залишилось вже жодних політичних рішень. І на саміті «Україна-ЄС», який відбудеться в липні, ми будемо святкувати завершення ратифікації, і з 1 вересня ця надзвичайно важлива стратегічна Угода з ЄС вступить в дію", - констатував він.

Нагадаємо, Порошенко передав президенту США Дональду Трампу під час візиту у Вашингтон докази російської присутності на Донбасі.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати