Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Консульство України у Мілані призупинило роботу через спалах коронавірусу

25 лютого, 20:19
Фото: Reuters

У зв’язку зі спалахом коронавірусу у північних регіонах Італії, влада країни проводить заходи задля стримування хвороби, через що свою роботу призупинило, зокрема, українське консульство в Мілані. Водночас, посадовці намагаються заспокоїти населення попри економічні збитки, які вже відчули провідні фінансові ринки країни та світу.

Українське консульство в Мілані повідомило про призупинення своєї роботи, повідомляє Радіо Свобода. З 25 лютого консульство призупиняє прийом громадян, а також видачу документів на невизначений термін до особливого розпорядження. Винятки стосуються лише першочергових послуг.

Рішення ухвалене згідно з розпорядженням президента Ломбардії Аттіліо Фонтани та Міністра охорони здоров’я Італії Роберто Сперанци, йдеться у заяві на сайті консульства України в Італії.

Представники італійської влади були також змушені закрити школи, музеї, театри і навіть скасувати Венеційський карнавал.

Президент регіону Венетіо Лука Дзайя заявив, що він ніколи не міг припустити, що йому коли-небудь доведеться скасувати карнавал у Венеції. Це може стати ще одним економічним ударом для знаменитого міста на воді, яке лише нещодавно оговталося від наслідків повені.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати