Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Наступний фестиваль ODESSA CLASSICS заплановано на червень 2021 року

24 серпня, 15:40

Вчора пізно ввечері завершився 6-й Міжнародний музичний фестиваль ODESSA CLASSICS.

Про це повідомляє ODESSA CLASSICS.

"Попри всі перешкоди, пов'язані з пандемією нам вдалося провести 12 концертів зірок європейської класичної сцени, Всеукраїнський конкурс молодих піаністів імені Серафими Могилевської, експозицію художника Юрія Єгорова та лекторій з історії класики", - йдеться у повідомленні.

Всі заходи щодо безпеки артистів та глядачів, рекомендовані МОЗ України: 50-відсоткова наповнюваність залів, масочний режим, соціальне дистанціювання, скринінг температури на концертах ODESSA CLASSICS були актуальними для всіх івентів: від концертів в залах Оперного театру та філармонії, до опен-ейру на Потьомкінських сходах, від репетиційних класів школи Столярського до головної зали конкурсу ім.Серафими Могилевської.

Наголошується, що фестиваль ініціював повну обробку філармонії після того, як там виявили COVID у співпрацівників заходу.

З тієї ж причини президенту ODESSA CLASSICS довелося повністю (ще раз) переробити програму фестивалю, коли камерний оркестр Одеської філармонії вимушено потрапив в карантин і втратив змогу виступати на наших концертах.

Зазначається, що всі концерти пройшли чудово, а найяскравішою подією став опен-ейр концерт на Потьомкінських сходах. Для його проведення команда ODESSA CLASSICS (на один вечір) відмітила червоними хрестами сходинки - щоб допомогти нашим глядачам триматися безпечної дистанції.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати