Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Презентація книжкової новинки "Дня" відбудеться 15 вересня на Львівському форумі видавців

23 серпня, 19:05

15 вересня о 12 годині дня в рамках Львівського форуму видавців відбудеться презентація книжкової новинки «Дня» «Корона або Спадщина Королівства Руського». Місце – Львів, Палац Потоцьких, Дзеркальна зала, що знаходиться за адресою вулиця Коперника, 15.

Презентація відбудеться за участю головного редактора «Дня» Лариси ІВШИНОЇ і авторів «Дня», модератором виступить Ірина Ключковська.


Щоб не пропустити цю подію, обов'язково приєднайтесь до сторінки з цим заходом у мережі Facebook. Тут ви зможете дізнаватись останні новини з презентації та ділитись своїми враженням від нової книги.


Назва нової книги стала відома 5 липня – головний редактор «Дня» Лариса Івшина на своїй facebook-сторінці написала:«Друзі, настав час повідомити вам суперновину!.. «День» завершує роботу над новою книгою в серії «Україна Incognita». Назва — «Корона, або Спадщина Королівства Руського».

Одночасно з цим на сайті газети була відкрита можливість попереднього замовлення видання. Для тих, хто встигне зробити це до 31 серпня, бонус — книгу можна придбати за собівартістю.

Читачі активно замовляють новину – цього тижня кількість замовлень вже склала близько двох ста. Нагадаємо, що найпершим замовником книги стала читачка «Дня» з Хмельницького, куди за доброю традицією і поїде видання з автографом головного редактора Лариси Івшиної.

Історія України розпочинається не 25 років тому і навіть не з 1654 року, в чому намагалась переконати нас колоніальна історіографія. Книга «Корона, або Спадщина Королівства Руського» має на меті переосмислити витоки і саму природу української державності. Це наша спроба поставити надважливе питання – з якого етапу Україна починає своє «літочислення»? Можливо, від київського князя Святослава, який у 971 році уклав мирний договір з візантійським імператором Іоанном Цимісхієм? Або ж від Ярослава Мудрого, тисячоліття утвердження якого на престолі будемо відзначати у 2019 році? В України є своя давня спадщина. Питання тільки в тому, наскільки ми готові вступити у «права власності». Читайте фрагмент передмови Лариси Івшиної про те, чим дивуватиме «День» цього разу: Еліта, народ і держава.

Нагадаємо, генеральним інформаційним партнером 24-го Форуму видавців у Львові є Щоденна всеукраїнська газета «День».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати