Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ФК "Шахтар" веде підготовку до відправлення літака за українцями в Китай

23 лютого, 17:09
Фото: UA-Футбол

ФК "Шахтар" веде підготовку до відправлення свого літака в Китай за іншими українцями, що залишилися там, і очікує всіх необхідних погоджень, цей процес особисто контролює президент України Володимир Зеленський, зазначає генеральний директор клубу Сергій Палкін.

"Зараз триває підготовка. Хочу вам сказати, що це доволі трудомісткий процес збору документів та погоджень. У ньому задіяні різні державні служби, як в Україні, так і в Китаї. Процес відбувається під особистим контролем президента України Володимира Зеленського. Він докладає максимум зусиль, щоб Анастасія Зінченко та українці, що залишилися в Ухані, змогли найближчим часом повернутися додому", - сказав він у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

Палкін повідомив, що "Шахтар" з керівництвом свого партнера компанії SkyUp займається підготовкою борту. "Зможемо вилетіти, тільки-но буде улагоджено всі адміністративні питання і отримано необхідні дозвільні документи", - вказав він.

Палкін наголосив, що клуб готовий відправити літак і хоче це зробити якомога швидше. "Хочемо повернути Анастасію Зінченко та інших українців, які залишилися в Ухані. Вчинок Насті, яка відмовилася залишити свого собаку, зачепив серця багатьох людей і нікого не залишив байдужим", - зазначив він.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати