Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На Вінниччині тимчасово обмежили рух вантажівок

23 січня, 12:09
Фото з відкритих джерел

Через посилення снігових опадів та з метою уникнення дорожньо-транспортних пригод у Вінницькій області тимчасово обмежили рух великовагового транспорту на двох автомобільних трасах державного значення: М-12 Стрій – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка (від м. Немирів до м. Гайсин) та М-21 Виступовичі – Могилів-Подільський (від м. Жмеринка до м. Могилів-Подільський), повідомляє Служба автомобільних доріг Вінниччини.

«Тимчасове обмеження руху для великовагових транспортних засобів введено на трасах: М-12 Стрий – Знам’янка (від м. Немирів до м. Гайсин) та М-21 Виступовичі – Могилів-Подільський (від м. Жмеринка до м. Могилів-Подільський). Попередньо обмеження діяло до 12:00, але зважаючи на погодні умови, його буде продовжено до 14:00. Водім варто утриматися від дальніх поїздок до стабілізації погоди», – радять у прес-службі відомства.

Упродовж ночі на дорогах області працювали понад 200 дорожників. На розчищення доріг від снігу задіяно близько 170 одиниць техніки. На обробку доріг використано 1500 тонн протиожеледної суміші. Покриття засніжене.

Тим часом для забезпечення безпеки дорожнього руху та надання допомоги водіям, які стали заручниками негоди, працівники поліції працюють в посиленому режимі, повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області. Створено 6 додаткових мобільних екіпажів груп реагування патрульної поліції, які обслуговуватимуть зазначені ділянки дороги.

За повідомленням Вінницького обласного центру з гідрометеорології, за ніч з 22 на 23 січня в регіоні випала рекордна кількість снігу. Висота сніжного покрову складає 30 см.

Олеся ШУТКЕВИЧ, Вінниччина, фото з відкритих джерел

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати