Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Відбулась прем’єра містичного трилера "Ефір" спільного виробництва України та Польщі

21 лютого, 16:44
Фото: Facebook

Сьогодні, 21 лютого, у прокат виходить містичний трилер «Ефір».

Про це повідомляє Держкіно України на офіційній сторінці у Facebook.

19 лютого у кінотеатрі Cinema City відбулася урочиста прем’єра містичного трилера режисера Кшиштофа Зануссі «Ефір», створеного у копродукції з Польщею, за підтримки Держкіно України.

У прес-конференції взяли участь Міністр культури України Євген Нищук, Голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко, директор Польського інституту в Києві Бартош Мусялович, режисер фільму Кшиштоф Зануссі, продюсери Олена Фетісова та Володимир Козир, а також актори Остап Вакулюк, Марія Рябошапка. На червону доріжку прем'єри завітали українські політики, дипломати, культурні діячі, актори і телеведучі.

Голова Держкіно Пилип Іллєнко привітав творців фільму з прем'єрою і наголосив: «Для нас дуже важливо створювати кіно спільно з європейськими колегами. Ми раді, що копродукційних фільмів з Польщею стає все більше, адже це один із наших найближчих партнерів. Така постійна і ефективна кінематографічна співпраця дозволяє нам не тільки легше виходити на іноземні кіноринки та фестивалі, а й демонструє приклад правильного дискурсу щодо українсько-польських стосунків».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати