Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Головченко про результати голосування за голову НСЖУ: "Це була одна з найбрудніших кампаній"

20 квітня, 21:02
Фото Артема СЛІПАЧУКА, "День"

«Такої напруженої атмосфери ніколи не було ні на виборах голови НСЖУ, ні на етапі передвиборчих перегонів, — прокоментував «Дню» один із лідерів гонки, директор Миколаївського коледжу преси та телебачення, продюсер каналу «Так- TV», секретар НСЖУ Гліб Головченко. — Це була одна з найбрудніших кампаній – були до кандидатів застосовані погрози, залякування, море бруду вилито. На жаль, мусимо констатувати, що Спілка журналістів взяла найгірший досвід українських політичних процесів…».

Про це Головченко сказав сьогодні, 20 квітня, після першого туру виборів голови Національної спілки журналістів України.

За словами Головченка, який за результатами першого туру голосування посів третє місце з шести кандидатів, його дивує, «як можна 200 з хвостиком голосів рахувати понад годинну».

«Наш паралельний підрахунок говорить про зовсім інший результат, — додає Головченко. — Перед майбутнім Спілки — важливий вибір попереду. Якщо кажуть, що наша країна розділена на дві частини, то Спілка після цих виборів буде розділена на велику кількість маленьких груп впливу. І нічого хорошого це організації не обіцяє».

Нагадаємо, що на ХІV черговому з’їзді Національної спілки журналістів України обирають голову організації. Подія відбувається у столичному готелі «Турист» (вулиця Раїси Окіпної, 2).

В результаті виборів у другий тур вийшли Сергій Томіленко та Олександр Бухтатий.

Вадим ЛУБЧАК, «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати