Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

За минулу добу окупанти 11 разів відкривали вогонь, один військовий поранений

20 лютого, 09:08

На Донбасі, 19 лютого збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

Зазначається, що бойовики застосували заборонені мінськими домовленостями міномети калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Також зафіксовано активність снайперської пари.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили вісім обстрілів позицій ЗСУ: неподалік Мар’їнки - зі станкового протитанкового гранатомета - 12 пострілів; поруч з Лебединським - з міномета калібру 82 мм бойовики випустили 15 мін, а також вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; неподалік Славного - працювала снайперська пара, а також вівся вогонь зі стрілецької зброї; поруч з Василівкою - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поблизу Широкиного - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; двічі в районі Красногорівки - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Новотроїцького - з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Три обстріли було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": двічі в районі населеного пункту Луганське - з 82-мм міномета бойовики випустили 6 мін, а також вели вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; поруч з Оріховим - з міномета калібру 120 мм випустили 6 мін.

"Вчора, 19 лютого, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення", - повідомили у штабі.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати