Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Незаконна зброя з ОРДЛО до Білорусі завозиться через Росію, - Лукашенко

20 січня, 09:29
Фото: Reuters

Олександр Лукашенко повідомив, що до Білорусі йде потік незаконної зброї з тимчасово окупованих російсько-терористичними військами окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО)

При цьому таке озброєння ввозиться до Республіки Білорусь через білорусько-російський кордон, а не через білорусько-український наголосив він, передає БелТА.

За словами Лукашенка, йому про це постійно доповідають.

"І що найстрашніше (нам росіяни іноді дорікають: ось, у вас там через кордон...), через російський кордон (через непідконтрольну ділянку кордону України з Росією, - ред.) йдуть, а потім до нас заходять через відкритий білорусько-російський кордон", - заявив він 18 січня 2019 року на зустрічі з чинним міністром закордонних справ Білорусі Володимиром Макеєм та його попередниками на цій посаді, що формально була присвячена підготовці до святкування 100-річчя білоруської дипломатичної служби.

"Зрозуміло, це комусь треба. Просто так же везти не будуть з ризиком. Вона (зброя - ред.) комусь тут треба. І ми вже побачили, кому вона треба була", - наголосив незмінний президент Білорусі.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати