Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Зеленський доручив уряду вжити заходів для підвищення якості доріг

19 липня, 18:06
Фото з архіву "Дня"

Президент України Володимир Зеленський доручив Кабінету міністрів вжити заходів для підвищення якості доріг в країні.

Про це повідомляє пресс-служба офісу глави держави.

Як повідомляється, за результатами робочої наради на тему дорожньої інфраструктури президент підписав указ про створення умов для розвитку та підвищення якості автомобільних доріг.

Документ передбачає низку заходів, спрямованих на створення безпечних і комфортних умов для учасників дорожнього руху, розвиток мережі якісних доріг, формування сприятливих умов для бізнесу.

"зокрема, до 1 січня 2020 року Кабінет Міністрів повинен забезпечити перегляд кваліфікаційних критеріїв, фінансових і технічних вимог до учасників публічних закупівель відповідно з кращими світовими практиками. Крім того, повинні бути створені умови для використання новітніх технологій і матеріалів у процесі будівництва, реконструкції, ремонту доріг, переглянуті відповідні нормативно-технічні документи з метою забезпечення європейської якості автомобільних доріг", - йдеться в повідомленні.

Глава держави зазначив, що є багато проблем, пов'язаних з фінансуванням ремонту автомобільних доріг, прозорістю проведення тендерів, професіоналізмом компаній-підрядників, якістю виконаних робіт, і всі вони потребують негайного вирішення.

Пізніше на сайті офісу президента з'явився відповідний указ "Про деякі заходи по створенню умов для розвитку та підвищення якості автомобільних доріг".

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати