Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Суд виніс ще одне рішення на користь Коломойського у справі націоналізації ПриватБанку

19 квітня, 16:35
Фото з відкритих джерел

Окружний адміністративний суд Києва ухвалив ще одне рішення на користь Ігоря Коломойського у справі про націоналізацію ПриватБанку

Суд скасував ключове рішення Національного банку у процесі націоналізації банку, повідомляє прес-служба Національного банку України.

Окружний адміністративний суд міста Києва 18 квітня ухвалив чергове рішення щодо процедури націоналізації Приватбанку у справі № 826/13813/17, яким повністю задовільнив позов підконтрольної колишньому акціонеру Приватбанку Ігорю Коломойському кіпрської компанії Triantal Investments Ltd.

Зазначається, що скасоване рішення визначало перелік пов’язаних з Приватбанком осіб. У процесі націоналізації Нацбанк обміняв кошти пов'язаних з банком осіб на акції банку із подальшим їхнім продажем уряду України. Тепер перелік осіб, у яких забрали акції Приватбанку, визнали недійсним.

За його словами, це може призвести до того, що у пов’язаних з колишніми акціонерами Приватбанку осіб з’являться підстави для стягнення з банку коштів, що були повернуті державою до капіталу банку у процесі його націоналізації”.

Це рішення суду Національний банк також планує оскаржити в апеляції.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати