Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Окупанти 6 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил з початку доби

18 серпня, 20:45
Фото: mil.gov.ua

Російські окупаційні війська з початку доби вже шість разів обстріляли позиції Об'єднаних сил.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

"Впродовж доби збройні формування Російської Федерації та її найманці шість разів порушили режим припинення вогню. Ворог обстрілював позиції наших підрозділів з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у вечірньому зведенні.

Зокрема, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовано 4 обстріли. Позиції Об'єднаних сил поблизу Водяного були обстріляні з напрямку Ужівки з ручних протитанкових гранатометів. Зі стрілецької зброї окупанти вели вогонь по позиціях ОС неподалік Пищевика (з напрямку Верхньошироківського), біля Лебединського (з напрямку Ужівки) та поблизу Талаківки (з напрямку Пікуз).

Водночас, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики відкривали вогонь двічі. Зокрема, позиції Об'єднаних сил у районі Новолуганського окупанти обстрілювали з напрямку Доломітного з озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; а неподалік Луганського, з напрямку Нижнє Лозове, – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати